Κυριακή 6 Σεπτεμβρίου 2009

Ανακοίνωση προς αναγνώστες


Τα κείμενα που βλέπετε να έχουν δημοσιευτεί μέχρι και τις 6 Οκτωβρίου ανήκουν σε ένα δοκιμαστικό στάδιο δημοσιευμάτων που κάναμε για να εξοικειωθούμε κι εμείς οι ίδιοι με τη νέα αυτή μορφή της NATPRESH. Πρόκειται ουσιαστικά για παλιά κείμενα που έχουν δημοσιευτεί στην έντυπη μορφή της NATPRESH. Από τις 7 Οκτωβρίου και πέρα θα δημοσιεύονται κανονικά τα κείμενα του κάθε μήνα με τη διαφορά ότι η ύλη δε θα συγκεντρώνεται για να τη δημοσιεύσουμε στο τέλος του μήνα όπως κάναμε παλιά.
Τώρα τα κείμενα μας θα δημοσιεύονται καθημερινά και πάντα με βάση την τρέχουσα επικαιρότητα. Τα κείμενα του κάθε μήνα θα αντιστοιχούν και στο τεύχος του μήνα, απλά με την ηλεκτρονική μας μορφή πλέον θα ξεφύγουμε από τον περιορισμό των σε σταθερή βάση τεσσάρων σελίδων και τις μόνιμες στήλες μας. Η ποσότητα της ύλης μπορεί να διαφέρει από μήνα σε μήνα ανάλογα με τις εξελίξεις. Το μόνο σίγουρο είναι πως δε θα χρειάζεται να περιμένετε το τέλος του μήνα για να μας διαβάσετε, αυτό θα μπορείτε να το κάνετε σε καθημερινή βάση πλέον.
Στήλες όπως οι παραδοσιακές συνταγές των Πομάκων, τα δημοτικά μας τραγούδια, κ.α δε θα δημοσιεύονται κάθε μήνα αφού όπως θα διαπιστώσατε ήδη υπάρχουν δημοσιευμένες συγκεντρωτικά σε ένα αρχείο. Βλέπε παραδοσιακά δημοτικά πομάκικα τραγούδια, παραδοσιακές πομάκικες συνταγές κλπ. Έτσι η ύλη μας θα αποτελείτε περισσότερο από ειδησεογραφικά άρθρα, άρθρα άποψης και σχολιασμού και άρθρα σχετικά με την πολιτιστική παράδοση των Πομάκων.
Η NATPRESH πλέον δωρεάν στο διαδίκτυο και χωρίς συνδρομή, εξακολουθεί να έχει ανάγκη τη στήριξη όλων σας, τόσα χρόνια εσείς δίνατε δύναμη στη φωνή μας και ελπίζουμε να συνεχίσετε να είστε η δύναμη μας. Εξάλλου εμείς όταν μιλάμε για στήριξη (σε αντίθεση με κάποιους άλλους δήθεν αγωνιστές) δεν εννοούμε την οικονομική στήριξη. Σας θέλουμε δίπλα μας για να πετύχουμε αυτά που με τόσο ζήλο κάποιοι πολεμούν, σας θέλουμε δίπλα μας για να διασώσουμε ότι κάποιοι εκτουρκισμένοι Πομάκοι θέλουν να εξαφανίσουν. Δώστε μας τη δύναμη να παραμείνουμε αυτό που πάντα ήμασταν, Έλληνες.

Σ. Καραχότζα

1 σχόλιο:

  1. Συγχαρητήρια για την προσπάθειά σας!
    Συνεχίστε δυνατά κ ασυμβίβαστα. Σε πείσμα των πρακτόρων του Προξενείου αλλά και δυστυχώς της αδιαφορίας του "Ελληνικού" κράτους.
    Ο απλός ανώνυμος Έλληνας είναι δίπλα σας και θέλει να σας στηρίξει.
    Συγχαρητήρια κ πάλι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή