Τρίτη 22 Σεπτεμβρίου 2009

ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΗ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΩΝ ΠΟΝΤΙΩΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΚΕΜΑΛ!

Ναι είναι αλήθεια! Υπάρχουν μουσουλμάνοι που αναγνωρίζουν τη γενοκτονία των προγόνων μας από το φασιστικό μαχαίρι του κεμαλισμού! Ναι το φωνάζουν και καλούν τους ομόθρησκούς τους να κάνουν το ίδιο! Διαβάστε το παρακάτω και θα δείτε ότι υπάρχουν μουσουλμάνοι που δεν σκύβουν το κεφάλι στα προστάγματα της Τουρκίας και του προξενείου, αντιστέκονται στην άθλια προπαγάνδα και έχουν την υπερηφάνεια να αναγνωρίσουν το δίκιο:
' Η ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΟΥ ΠΟΝΤΟΥ''
Ο ανδρισμός δεν είναι πλέον στη δύναμη των χεριών, αλλά στην καρδιά και στην ψυχή των ανθρώπων. Φαίνεται ότι αυτό οι Τούρκοι δεν το έχουν καταλάβει αλλά και ούτε κάποιοι γενίτσαροι και πουλημένοι Πομάκοι που δηλώνουν ότι είναι Τούρκοι. Όσοι μιλούν λοιπόν για ανθρώπινα δικαιώματα στη Θράκη, θα έπρεπε να ντρέπονται για πάρα πολλούς λόγους. Αυτό που εγώ θέλω να πω είναι το εξής: αν είναι άνδρες και αν φορούν παντελόνια, θα πρέπει να αναγνωρίσουν την γενοκτονία των Ελλήνων του Πόντου, εκεί όπου 400.000 Πόντιοι σφαγιάστηκαν από τους Τούρκους δολοφόνους τους οποίους στη συνέχεια τους έκαναν ήρωες.
Όσοι είμαστε μουσουλμάνοι ξέρουμε ότι οι ψυχές των δολοφόνων αυτών βασανίζονται στην κόλαση. Ο Αλλάχ εκεί τους έχει πάει σίγουρα και εκεί θα καταλήξουν και πολλοί από τη Θράκη που θέλουν να βλάψουν την Ελλάδα, όπου ζουν πιο ειρηνικά και όμορφα από ότι θα ζούσαν στη Μητέρα Πατρίδα τους την Τουρκία.Γι αυτό άλλωστε και δεν φεύγουν...Απλά εδώ ζουν σαν πασάδες. Αν πάνε εκεί δε θα έχουν καμιά αξία για την Τουρκία και θα τους εγκαταλείψει στην τύχη τους, όπως με τα τόσα εκατομμύρια φτωχών και ταλαιπωρημένων Τούρκων. Εκεί να δούμε ποιά θα είναι η αξία τους...Θέλω να ρωτήσω: είδε ή άκουσε ποτέ κάποιος ένα μουσουλμάνο βουλευτή στο νομό Ξάνθης και Ροδόπης, έναν μουσουλμάνο νομαρχιακό σύμβουλο, ένα δημοτικό σύμβουλο, ένα μουσουλμάνο δήμαρχο, να κάνει έστω μια δήλωση αναγνώρισης για τους 400.000 δολοφονημένους Πόντιους; Είδατε ποτέ ένα μουσουλμάνο δημοσιογράφο να γράψει έστω μια λέξη συμπάθειας για τη γενοκτονία των Ελλήνων του Πόντου; Δεν είδατε ούτε και θα δείτε, επειδή απλά είναι φασίστες και θαυμαστές των δολοφόνων και μέσα στη ψυχή τους πανηγυρίζουν και χαίρονται.
Όχι μόνο κανείς δεν έχει πει από τότε που απελευθερώθηκε η Θράκη έστω μια κουβέντα, αντίθετα κάποιοι από αυτούς, σαν κοινοί ρουφιάνοι, τρέχουν στις εκδηλώσεις που πραγματοποιούν τα Ποντιακά σωματεία για να τραβήξουν φωτογραφίες, να μαγνητοφωνήσουν και να τρέξουν σαν πιστά σκυλιά στα αφεντικά τους να παραδώσουν το υλικό. . Αυτοί είναι γνήσιοι απόγονοι των Τούρκων δολοφόνων και απορώ πως ακόμα οι Πόντιοι τους φέρονται δημοκρατικά και τους επιτρέπουν την είσοδο σε τέτοιες εκδηλώσεις. Τα θύματα της γενοκτονίας θα ενέκριναν άραγε μια τόσο ...δημοκρατική συμπεριφορά σε ιδεολογικούς θαυμαστές των δολοφόνων; Ευτυχώς εμείς οι Πομάκοι τους ξέρουμε καλά και στις εκδηλώσεις μας δε θα μπουν και δε θα ρουφιανέψουν ποτέ.
Επιτρέψτε μας να μη δημοσιεύσουμε το όνομα του φίλου που έγραψε όλα τα παραπάνω. Το μόνο που μπορούμε να σας πούμε είναι ότι πρόκειται για κάτοικο ενός εκ των πομακοχωρίων της ορεινής Ξάνθης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου