Κυριακή 6 Σεπτεμβρίου 2009

Νέα εποχή για τη NATPRESH

Στο εξής, η πρώτη εφημερίδα των Πομάκων, η εφημερίδα που είχε και έχει ως μοναδικό στόχο την αλήθεια και όχι τη διασπορά φανατισμού και διχόνοιας στης τάξεις της μουσουλμανικής μειονότητας (όπως κάποιοι άλλοι κάνουν εδώ και τόσο καιρό), αλλάζει σελίδα και στοχεύοντας στην όσο το δυνατόν μεγαλύτερη αναγνωσιμότητα της, θα δημοσιεύεται πλέον ηλεκτρονικά στο www.natpresh.blogspot.com. Εξάλλου ζούμε στην εποχή της τεχνολογίας και είναι πολύ πιο εύκολο για κάποιον κάνοντας ένα κλικ στον υπολογιστή του, να διαβάσει την πάντα έγκαιρη, έγκυρη και κυρίως αντικειμενική εφημερίδα μας.
Επίσης μπορείτε όλοι να στέλνετε κείμενα που θέλετε να δημοσιεύσουμε στις παρακάτω ηλεκτρονικές διευθύνσεις;
pomaknews@yahoo.gr & natpresh@gmail.com.
Ζητάμε συγνώμη για τη τυχόν προχειρότητα με την οποία δημοσιεύονται τα μέχρι τώρα κείμενα μας, πρόκειται για ένα δοκιμαστικό στάδιο και ελπίζουμε πως μέρα με τη μέρα θα γινόμαστε όλο και καλύτεροι. Όλα όσα διαβάζετε μέχρι τώρα είναι κείμενα που έχουν δημοσιευτεί στην έντυπη natpresh. Στο εξής, η ύλη μας θα ανανεώνεται σε καθημερινή βάση και ανάλογα με την επικαιρότητα στα μειονοτικά και όχι μόνο ζητήματα. Εξάλλου ο Πομάκος δε πρέπει να ενημερώνεται μόνο για μειονοτικά θέματα, είναι Έλληνας πολίτης και κατά συνέπεια τον αφορά οτιδήποτε γίνεται στην πατρίδα μας.
Σας καλωσορίζουμε λοιπόν στην νέα εποχή της NATPRESH και ελπίζουμε πως θα συμβάλουμε κι εμείς στην σωστότερη και εγκυρότερη ενημέρωση σας.

Με τιμή

Σεμπαϊδήν Καραχότζα

1 σχόλιο:

  1. Θερμά συγχαρητήρια για την νέα ηλεκτρονική έκδοση της εφημερίδας, είμαι σίγουρος ότι θα την αγκαλιάσουμε πάρα πολλοί φίλοι. Συνεχίστε τον ακούραστο αγώνα σας κι όλοι εμείς θα είμαστε δίπλα σας προσφέροντας την όποια βοήθειά αλλά και προστασία χρειάζεστε. Συνεχίστε ΔΥΝΑΤΑ ΚΙ ΕΛΛΗΝΙΚΑ !!!!!!

    Δημήτρης Γοδοσίδης
    Αλεξ/πολη

    ΑπάντησηΔιαγραφή