Κυριακή 13 Σεπτεμβρίου 2009

ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΣ ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ

ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΞΑΝΘΗΣ

Ανακοινώνουμε σήμερα το ψηφοδέλτιό μας για τις βουλευτικές εκλογές της 4ης Οκτωβρίου 2009. Το ψηφοδέλτιό μας τιμούν με τη συμμετοχή τους ενεργοί πολίτες, γνωστοί για το ήθος και την αγωνιστικότητά τους, την πολιτική, κοινωνική και συνδικαλιστική δραστηριότητά τους και τη διάθεσή τους για ανιδιοτελή προσφορά. Πρέπει να επισημάνουμε ότι από τους πέντε υποψηφίους μας οι τέσσερεις - αν και με πολύχρονη παρουσία και στα κοινά του τόπου μας και στο χώρο της Αριστεράς – είναι για πρώτη φορά υποψήφιοι σε βουλευτικές εκλογές, δείγμα και αυτό της ανανέωσης των ψηφοδελτίων του ΣΥ.ΡΙΖ.Α.

Οι υποψήφιοι του ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΥ ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ στο Νομό Ξάνθης:

Ζεϊμπέκ Χουσεϊν

Γεννήθηκε στην Ξάνθη το 1968. Φαρμακοποιός από το 2005 μέχρι το 2007 στον Κένταυρο και από το 2007 μέχρι και σήμερα στην Ξάνθη. Διαχειριστής του Συνεταιρισμού Φαρμακοποιών Ξάνθης. Πρόεδρος της Εφορευτικής Επιτροπής του 1ου Μειονοτικού Σχολείου Ξάνθης. Υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Ξάνθης το 2002. Μέλος της Νομαρχιακής Επιτροπής Ξάνθης του Συνασπισμού. Παντρεμένος με ένα παιδί.

Καλιαμπάκας Νίκος

Γεννήθηκε το 1967. Νεαρός εντάχθηκε στη νεολαία του ΚΚΕ εσωτ. «Ρήγας Φεραίος», στην οποία ανέπτυξε πολιτική δράση μαζί με άλλες πολιτιστικές και αθλητικές δραστηριότητες. Γραμματέας της Νομαρχιακής Επιτροπής Ξάνθης του Συνασπισμού. Υποψήφιος βουλευτής του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. και το 2007. Παντρεμένος με δύο παιδιά.

Καρανάσου-Μπατζακίδου Μαρία

Γεννήθηκε στην Ξάνθη. Συνταξιούχος εκπαιδευτικός. Πτυχιούχος της Παιδαγωγικής Ακαδημίας Θεσσαλονίκης με μεταπτυχιακές σπουδές. Υπηρέτησε στην Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση στο Νομό Ξάνθης ως δασκάλα, υποδιευθύντρια, διευθύντρια και σχολική σύμβουλος. Ανέπτυξε συνδικαλιστική δράση στο Διδασκαλικό Σύλλογο Ξάνθης και διετέλεσε αντιπρόεδρος και γενική γραμματέας του Διοικητικού του Συμβουλίου. Μητέρα δύο παιδιών και γιαγιά ενός μικρού εγγονού.

Κεχαγιά Ευαγγελία (Εβίτα)

Γεννήθηκε στην Καλαμάτα το 1959 από αριστερή ποντιακή οικογένεια. Είναι δισέγγονη του Αλέξη Ζορμπά. Από το 1975 δραστηριοποιείται στα κοινά με συμμετοχή στους μαθητικούς και φοιτητικούς αγώνες. Πτυχιούχος της Φαρμακευτικής Σχολής Αθηνών. Από το 1986 διατηρεί φαρμακείο στα Άβδηρα. Μέλος της Διοίκησης του Συνεταιρισμού Φαρμακοποιών Ξάνθης. Συμμετέχει ενεργά σε πολιτιστικούς συλλόγους και κοινωνικούς φορείς της πόλης. Διετέλεσε μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Φαρμακευτικού Συλλόγου Ξάνθης. Παντρεμένη με δύο παιδιά.

Μαλκότς Χασάν

Γεννήθηκε στον Έρανο Ξάνθης το 1965. Πτυχιούχος της Οδοντιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Κωνσταντινούπολης. Εργάζεται ως οδοντίατρος στην Ξάνθη. Μέλος του Συλλόγου Επιστημόνων της Μειονότητας Δυτικής Θράκης και μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Οδοντιατρικού Συλλόγου Ξάνθης. Δημοτικός Σύμβουλος Ξάνθης και μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Στέγης Γραμμάτων και Πολιτισμού του Δήμου Ξάνθης. Παντρεμένος και πατέρας δύο παιδιών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου