Τρίτη 29 Σεπτεμβρίου 2009

Κοίταξε κατάματα το θηρίο που λέγεται Άρσεναλ


Ένας αναγεννημένος μετά την απομάκρυνση του Τιμούρ Κετσπάγια Ολυμπιακός μετά τις εκπληκτικές εμφανίσεις με Αλκμάρ, ΠΑΟΚ και ΑΕΚ, απέδειξε για άλλη μια φορά ότι κάθε άλλο παρά τυχαία βρίσκεται στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση. Αυτή τη φορά κοίταξε κατάματα το θηρίο που λέγεται Άρσεναλ και με κορυφαίους τους Νικοπολίδη, Λεδέσμα, Α. Παπαδόπουλο και Ζεβλάκοφ, έφτασε μια ανάσα πριν το θαύμα.
Στο 78ο λεπτό όμως, και αφού οι Πειραιώτες είχαν αρχίσει ήδη να δείχνουν σημάδια κούρασης, δεν άντεξαν άλλο στην πίεση της εκπληκτικής για ακόμα μια φορά Άρσεναλ και 12 λεπτά πριν από το τέλος της αναμέτρησης, δέχτηκαν το γκολ που την ώρα εκείνη έκοψε κυριολεκτικά τα γόνατα των ποδοσφαιριστών της ελληνικής ομάδας.
Ωστόσο από την επόμενη κιόλας φάση ο Πειραιώτες κυνήγησαν την ισοφάριση και με τη προσθήκη ενός ακόμα καθαρόαιμου επιθετικού, του Κώστα Μήτρογλου, πίεζαν για να πετύχουν το θαύμα. Εκεί όμως ήρθε να βάλει το χεράκι του ο βοηθός ο οποίος δεν είδε ή έκανε πως δεν είδε στο 86 τον ποδοσφαιριστή των κανονιέρηδων ο οποίος από καθαρή θέση οφσάιντ πέτυχε το δεύτερο τέρμα των Άγγλων και σφράγισε τη νίκη για την ομάδα του.
Βέβαια με βάση την όλη εικόνα του παιχνιδιού, αν κάποια ομάδα δικαιούταν τη νίκη, αυτή ήταν η Άρσεναλ αν και ο Ολυμπιακός έδειξε με τον καλύτερο τρόπο πως κάθε άλλο παρά ασήμαντο αντίπαλο θα πρέπει να τον θεωρούν. Φυσικά μετά την ισοπαλία της Άαλκμαρ με τη Σταντάρ Λιέγης, η νίκη αυτή ίσως τελικά και να μη κοστίσει στους ερυθρόλευκους αφού εξακολουθούν να βρίσκονται στην δεύτερη θέση του ομίλου με 3 βαθμούς. Πρώτη είναι η ομάδα της Άρσεναλ με 6 ενώ τις τελευταίες δύο θέσεις κατέχουν οι Άλκμαρ και Σταντάρ Λιέγης με μόλις από 1 βαθμό. Το επόμενο ματς του Ολυμπιακού είναι στις 20 Οκτωβρίου στις 21:45 στο στάδιο Καραϊσκάκη και θα μεταδοθεί από το ΜΕΓΑ.

Σ. Καραχότζα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου