Σάββατο 14 Νοεμβρίου 2009

Στοίχημα του Άδωνι Γεωργιάδη με τον Χρήστο Ζώη της ΝΔ στο καφενείο της Βουλής

Τα στοιχήματα δίνουν και παίρνουν στη Βουλή, με αφορμή τις εκλογές της 29ης Νοεμβρίου για την ανάδειξη αρχηγού στη Νέα Δημοκρατία.
Οι φωνές του Άδωνι Γεωργιάδη έφθαναν από το καφενείο μέχρι τους διαδρόμους της Βουλής. Στοιχημάτιζε, ενώπιον πολλών μαρτύρων, με τον πρώην υφυπουργό Εσωτερικών της Νέας Δημοκρατίας, Χρήστο Ζώη, λέγοντάς του ότι, αν κερδίσει ο Αντώνης Σαμαράς, το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας θα διασπαστεί.
«Δεν υπάρχει τέτοια περίπτωση και το κόμμα μας θα παραμείνει ενωμένο, όποιος κι αν είναι ο πρόεδρος μετά τις εκλογές», επέμεινε ο βουλευτής Λάρισας.«
Εγώ, σε αντίθεση με πολλούς συναδέλφους μου, πιστεύω ότι για το κόμμα μου είναι καλύτερα να κερδίσει ο Σαμαράς. Αλλά αν χάσει η Ντόρα, την επομένη των εκλογών θα πάρει το “κόμμα” της και θα φύγει. Πώς θα μπει μέσα στο σπίτι της, αν χάσει; Δεν θα το αντέξει!», συμπλήρωσε ο Άδωνις Γεωργιάδης.
«Κι αν κερδίσει η Ντόρα, οι άλλοι τι θα κάνουν;» ήταν η ερώτηση που έκανε στην παρέα η δημοσιογράφος Μαριάνθη Κωνσταντάτου.
«Οι άλλοι έκαναν μια φορά την εκδρομή τους, δεν θα ξαναφύγουν. Ο άσωτος υιός γύρισε και δεν ξανάφυγε», είπε ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Γιάννης Ιωαννίδης.
Ο Χρήστος Ζώης και ο Άδωνις Γεωργιάδης έδωσαν τα χέρια, το στοίχημα μπήκε σε ισχύ, και έδωσαν ραντεβού για την επομένη των εκλογών

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου