Σάββατο 14 Νοεμβρίου 2009

ΝΕΟ ΡΑΠΙΣΜΑ ΣΤΟΥΣ ΓΡΑΙΚΥΛΟΥΣ: ΚΑΙ Ο ΑΡΕΙΟΣ ΠΑΓΟΣ ΥΠΕΡ των θρησκευτικών συμβόλων στα σχολεία!!!

Όσο και να προσπαθούν οι πρεζάκηδες του ΣΥΡΙΖΑ και τα γνωστά και μη εξαιρεταία Παρατηρητήρια να ανακινήσουν θέμα εκ του μη όντος,οι απαντήσεις που παίρνουν ΑΠΟ ΕΠΙΣΗΜΑ ΠΟΛΙΤΕΙΑΚΑ ΟΡΓΑΝΑ,είναι ΣΥΝΤΡΙΠΤΙΚΕΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥΣ:

"Ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών Ιερώνυμος χαρακτήρισε το θέμα «φαιδρότητες και αστεία πράγματα», σημειώνοντας ότι «έχουν δικαιώματα όχι μόνο οι μειοψηφίες αλλά και οι πλειονότητες», υπονοώντας ότι η πλειονότητα των πολιτών δεν επιθυμεί την απομάκρυνση των θρησκευτικών συμβόλων από τις σχολικές και δικαστικές αίθουσες.
Ο κ. Ιερώνυμος άφησε ανοιχτό, δε, το ενδεχόμενο, να συζητηθεί το θέμα στη Διαρκή Ιερά Σύνοδο της Εκκλησίας της Ελλάδας.
Στο θέμα, σύμφωνα με το Βήμα, παρενέβη και ο πρόεδρος του Αρείου Πάγου Γ.Καλαμίδας, στη διάρκεια εκδήλωσης που διοργάνωσε ο Δικηγορικός Σύλλογος Αθηνών για να τιμήσει την 50χρονη συμβολή του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου στη δημιουργία ενιαίου χώρου προστασίας των ανθρωπίνων δικαιωμάτων.
«Οι αποφάσεις του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου προκαλούν μερικές φορές σχόλια και δεν συνάδουν με το περί δικαίου συναίσθημα της πλειοψηφίας των πολιτών των κρατών-μελών» είπε χαρακτηριστικά, ζητώντας μάλιστα από τους παριστάμενους δικαστές του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου να τοποθετηθούν επί του θέματος.
«Πρέπει το ΕΔΔΑ να προσπαθεί να γίνονται δεκτές οι αποφάσεις του από την πλειοψηφία των πολιτών, πράγμα δύσκολο λόγω της διαφοράς σε πολλά σημεία των πολιτών των 27 κρατών-μελών της Ευρώπης» υποστήριξε."

Εκτός λοιπόν από εμάς τους "σκοταδιστές",τους "εκατομμυριούχους παπάδες" και τους λοιπούς "θρησκόληπτους",ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ Ο ΑΡΕΙΟΣ ΠΑΓΟΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΣΕΒΑΣΤΑ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΗΣ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑΣ!!!

1 σχόλιο:

  1. Δεν είναι ο Άρειος Πάγος αγαπητέ, αλλά μία προσωπική άποψη του προέδρου (ο οποίος μάλιστα αυτοεξαιρείται με αυτή του τη δήλωση από μία πιθανή εκδίκαση της υπόθεσης). Δεν κατανοώ πραγματικά γιατί ανησυχούν μερικοί για την επικείμενη αποκαθήλωση θρησκευτικών συμβόλων από δημόσιους χώρους. Τι φοβούνται; Κανείς δεν προσβάλλει και δεν απειλεί την όποια θρησκεία. Από εκεί και μετά γιατί πρέπει αυτή να προβάλλεται με τέτοιο, σχεδόν χυδαίο, τρόπο;
    Βέβαιος ότι διαθέτεις ένα δημοκρατικό βήμα στο ιστολόγιο, αναρτώ το παρόν σχόλιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή