Κυριακή, 14 Φεβρουαρίου 2010

ΙΣΛΑΜΙΚΑ ΕΘΙΜΑ-ΣΟΚ των "Νέων Ελλήνων-Γιωργάκη": Μπάνιο και χορός με μπούργκα και μαντήλα!

Μιας και οσονούπω θα είναι συμπατριώτες μας, πρέπει ν' αρχίσουμε να προετοιμαζόμαστε στα απολύτως φυσιολογικά ήθη και έθιμα τους, καθότι αυτό θα πει "ενσωμάτωση" και "πολυπολιτισμός".
Το να προσαρμοστούν αυτοί βέβαια στα έθιμα της χώρας που τους φιλοξενεί είναι κάτι αδιανόητο, αφού κάτι τέτοιο θα ήταν άκρως φασιστικό, ρατσιστικό και ξενοφοβικό!
Πάμε λοιπόν: Δείτε το βίντεο από την πόλη Ιμπέρια της Ιταλίας, όπου η τοπική μουσουλμανική κοινότητα ζήτησε να της παραχωρηθεί η αποκλειστική χρήση της Δημοτικής πισίνας για μερικές ώρες, ώστε να κάνουν το μπάνιο τους οι μουσουλμάνοι και ειδικότερα οι γυναίκες!
Αν δεν καταλάβατε γιατί γίνεται αυτό, ρίξτε μια ματιά στις φωτογραφίες: ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΑΠΛΟ ΜΠΑΝΑΚΙ δεν μπορούν να απολαύσουν οι μουσουλμάνες, χωρίς να είναι καλυμμένες από την κορφή ως τα νύχια! Απλά, ποικίλει ο βαθμός κάλυψης, από το μπούργκα μέχρι το τσαντόρ και το...μπουρκίνι!
Και σε άλλες μορφές όμως απλής διασκέδασης, όπως είναι ο χορός, οι μουσουλμάνες είναι εξίσου καλυμμένες. Δείτε το σχετικό βίντεο από την Υεμένη και φρίξτε:
Υπάρχουν πολλοί που όταν κάνουν αναφορά στα ισλαμικά έθιμα, δείχνουν σκοτωμούς, βασανιστήρια κλπ. Η "απάντηση" των λαθρομεταναστολάγνων είναι ότι πρόκειται για...εξαιρέσεις! Εμείς λοιπόν, ους δείχνουμε ΑΠΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΖΩΗ!ΑΡΑΓΕ,ΕΙΝΑΙ ΚΙ ΑΥΤΑ ΕΞΑΙΡΕΣΕΙΣ;
Όταν θα πηγαίνουμε για μπάνιο ανυποψίαστοι και θα σκάει μύτη η μουσουλμάνα με το μπούργκα, κολυμπώντας και μ' αυτό, δεν θα μπορούν κάποιοι να την χλευάσουν όπως κάνουν όταν βλέπουν Ιερείς ή μοναχές: Κι αυτό διότι θα παραμονεύουν οι μουσουλμάνοι σύζυγοι και οι...αντιρατσιστές παντός είδους! Το ίδιο θα συμβαίνει και σε χορούς κλπ.
Αυτοί λοιπόν είναι οι νέοι...συμπατριώτες μας, που θα μας επιβάλλουν διά της βίας και της μάζας τα βάρβαρα έθιμά τους: Εμείς, αφιερώνουμε αυτό το κείμενο στους "προοδευτικούς" και ειδικά στις "Ελληνίδες" που έχουν πάρει εργολαβία το "μπόλιασμα" (ότι κι αν σημαίνει αυτό...) των μουσουλμάνων. ΣΥΝΤΟΜΑ, θα βρεθούν προ οδυνηρών εκπλήξεων, όταν θα αναγκαστούν να προσαρμοστούν στα "έθιμα" του Ισλάμ, προκειμένου να μην πάθουν χειρότερα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου