Σάββατο 2 Ιανουαρίου 2010

Άλλα έλεγε και άλλα κάνει το ΠΑΣΟΚ

Χωρίς να θέλω να το παίζω έξυπνος και ανγνωρίζοντας ότι και εσείς τα γράφετε, θα ήθελα να αναφερθώ στο τί έλεγε το ΠΑΣΟΚ προεκλογικά και τί κάνει τώρα.
Προεκλογικά και σε ό,τι αφορά τα εθνικά μας θέματα δεσμεύονταν πως θα καταστούσαν την Ελλάδα υπολογίσιμο και σεβαστό παίκτη στη γεωπολιτική σκακιέρα, σε αντίθεση με την κυβέρνηση Καραμανλή. Τώρα, καταργούν τα υπουργεία Ναυτιλίας και Μακεδονίας-Θράκης, διαγράφει το όρο εθνική από το υπουργείο Παιδείας, θέτουν σε κίνδυνο τις σχέσεις μας με τη Ρωσία, προτιμώντας να είναι ανεξήγητα σύμμαχοι με Αμερική και Αγγλία, προχωρά σε ύπουλες συνομιλίες με τα Σκόπια, τοποθετεί γενική γραμματέα Παιδείας, η οποία παραχαράσσει την ιστορία μας, δίνει δικαίωμα ψήφου στους μετανάστες. Μια πολύ επικίνδυνη πολιτική για την εθνική μας ασφάλεια. Για την Τουρκία δε γράφω τίποτα γιατί εκεί τα πράγματα έχουν ξεφύγει εντελώς.
Στην οικονομία: Υπόσχονταν αυξήσεις παντού και διαβεβαίωναν πως είχαν μιλήσει με Μπαρόζο, Τρισέ και αγορές. Ο κόσμος φοβήθηκε το πάγωμα μισθών του Καραμανλή και τους ψήφισε. Και τώρα; Τώρα, αυξάνουν τα όρια ηλικίας, μειώνουν τις συντάξεις και τους μισθούς, θα αυξλησουν τον Φ.Π.Α., αυξάνουν όλους τους έμμεσους φόρους, αύξησαν τα τέλη, αποσύροντας την απόσυρση, οδηγώντας χιλιάδες κόσμου στο να προτιμά να μην έχει αυτοκίνητο. Και το τελευταίο στα πλαίσια της πράσινης ανάπτυξης.Για να μην πούμε για την αλήστου μνήμης διαπίστωση Παπανδρέου ότι οι έμποροι δανείζονται από τους αγρότες τα προϊόντας τους. Στα θέματα ασφάλειας το έπαιξαν μάγκες και η τρομοκρατία εκσυγχρονίστηκε επικίνδυνα, ενώ και η εγκληματικότητα έχει αυξηθεί ραγδαία.
Στη δημόσια διοίκηση τα αντικειμενικά κριτήρια, κατέληξαν στο να αναλαμβάνουν γενικοί γραμματείς και περιφερειάρχες βουλευτές και στελέχη του πάλαι ποτέ βαθέος εκσυγχρονιστικού ΠΑΣΟΚ. Κατα τα άλλα καταθέτουν τετραετές πρόγραμμα σταθερότητες και ανάπτυξης.
Η Ν.Δ. και ο κόσμος ξύπνησε κύριοι, η αγορά στενάζει, κάνετε ό,τι σας λένε Ε.Ε. και αγορές.
Άρα, κύριοι όπως θα έλεγε στα ελληνικά ο Παπακωνσταντίνου! Όσο και να σας στηρίζουν Μ.Μ..Ε. και συνδιακλιστές!"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου