Δευτέρα 10 Μαΐου 2010

Η αρχή έγινε

Το λέγαμε εδώ και πολύ καιρό αλλά η αρχή επιτέλους έγινε, έτσι από σήμερα Δευτέρα 10 Μαΐου, το Κανάλι 6 Ξάνθης ξεκίνησε υπό την επιμέλεια του Σεμπαϊδήν Καραχότζα, ένα πομάκικο δελτίο ειδήσεων το οποίο μεταδίδεται αμέσως μετά τα κεντρικά δελτία ειδήσεων του σταθμού. Κι όλα αυτά σε πείσμα εκείνων που έσπευσαν να πουν και να γράψουν πως μοναδικός στόχος μιας τέτοιας προσπάθειας είναι η εξοικονόμηση χρημάτων μέσω της αναζήτησης χορηγών για το συγκεκριμένο δελτίο.
Προφανώς οι κύριοι αυτοί κρίνουν εξ ιδίων τ’ αλλότρια και κατηγορούν τους άλλους για όσα πιθανότατα κάνουν εκείνοι. Εκείνο που καθυστέρησε την έναρξη της προσπάθειας μας αυτής ασφαλώς και δεν ήταν η αδυναμία εύρεσης κάποιου χορηγού αλλά η προεργασία που έπρεπε να γίνει. Αφήστε δηλαδή που η Ξάνθη μας, για να μην πω ολόκληρη η Θράκη, δε διαθέτει τέτοια παλικάρια που αν μπορούν να μπουν χορηγοί σε ένα πομάκικο δελτίο ειδήσεων, βλέπετε στα λόγια όλοι είναι καλοί αλλά στην πράξη τίποτα.
ΣΕΜΠΑΪΔΗΝ ΚΑΡΑΧΟΤΖΑ

1 σχόλιο:

  1. Μπράβο. Τουλάχιστον κάποιοι έχουνε κότσια σε αυτόν τον τόπο. Επίσης, το εγχείρημα θα μπορούσε να συμπληρωθεί και με ραδιοφωνικές εκπομπές στα Πομάκικα, είτε στους ραδιοφωνικούς σταθμούς στην πόλη, αλλά ακόμη και σε ραδιοφωνικούς σταθμούς στα χωριά (αν υπάρχουν) και ίσως και σε ραδιοφωνικές εκπομπές μέσω ίντερνετ.

    Καλή συνέχεια και καλή τύχη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή