Σάββατο 10 Οκτωβρίου 2009

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Το παρακάτω μήνυμα είναι της καλύτερής μου φίλης. Ο γιος της αδελφής της (10 ετών) έχει λευχαιμία από τα 7. Δυστυχώς, κι ενώ νόμιζαν ότι ο κίνδυνος ξεπεράστηκε, πρόσφατα ξανακύλησε και τώρα είναι πάλι στο νοσοκομείο για χημειοθεραπεία. Υπάρχει άμεση ανάγκη για αίμα και αιμοπετάλια. Παρακαλώ, αν δεν μπορείτε να πάτε οι ίδιοι, προωθήστε το σε ανθρώπους που γνωρίζετε ότι είναι αιμοδότες και θα μπορούσαν να βοηθήσουν. Τα στοιχεία του παιδιού είναι παρακάτω. Αν καταφέρετε να πάτε, παρακαλώ ενημερώστε με, ώστε να μπορέσει να γίνει η διασταύρωση ονομάτων.Σας ευχαριστώ πολύ για τη βοήθεια!!
Σοφία
Αγαπητοί φίλοι,ο μικρός ανηψιός μου Άλκις βρίσκεται στο Παίδων Αγία Σοφία, χωρίς να έχει καταφέρει να νικήσει τη λευχαιμία. Για όσους από εσάς θέλετε και μπορείτε να δώσετε είτε αίμα ή αιμοπετάλια, ή γνωρίζετε κάποιον αιμοδότη, οι ώρες της αιμοδοσίας στο Αγία Σοφία είναι καθημερινές 8.30π.μ. - 2μ.μ. και 4μ.μ. - 8μ.μ. και τα Σαββατοκύριακα 8.30π.μ. - 1.30μ.μ. (τηλ. 210 7467654-5). Αίμα μπορείτε να δώσετε από οποιοδήποτε μέρος της Ελλάδας. Για αιμοπετάλια που είναι και πιο απαραίτητα, πρώτα θα σας ζητήσουν να δώσετε δείγμα, και μετά θα χρειαστεί να ξαναπάτε.
Σας παρακαλώ πολύ να ενημερώσετε οπωσδήποτε τη μονάδα ότι το αίμα αφορά το Νικομάνη Βασίλειο-Αλκίνοο, ο οποίος νοσηλεύεται στο ΚΕΘ του Παίδων Αγ. Σοφία, και να με ενημερώσετε επίσης, ώστε να κάνουμε διασταύρωση των ονομάτων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου