Δευτέρα, 21 Δεκεμβρίου 2009

Πέταξε καυτό λάδι σε σκύλο

Πριν από περίπου δέκα μέρες, μέλη του Συλλόγου Φίλων Ζώων και Περιβάλλοντος Πετρούπολης εντόπισαν ένα σκυλάκι που ήταν καμένο στην κυριολεξία. Όπως είπε στη zougla.gr η Ρένα Μοριανού μέλος του συλλόγου «Μια - γνωστή για τα φιλοζωικά της αισθήματα - κυρία, που διαμένει στην Πετρούπολη, έριξε καυτό λάδι στο άτυχο ζώο. Κανείς δεν ήταν αυτόπτης μάρτυρας, γι’ αυτό και δεν μπορούμε να κινηθούμε νομικά εναντίον της. Δεν είναι όμως η πρώτη φορά που βασανίζει τόσο τα αδίστακτα ζώα».
Η σκυλίτσα κατάφερε να επιβιώσει μετά τη φροντίδα που της πρόσφεραν οι φιλόζωοι της περιοχής και μετά την εντατική περίθαλψη από τον κτηνίατρο που έχει αναλάβει τη θεραπεία της. Οι πόνοι είναι ακόμα φρικτοί και το ζώο παίρνει παυσίπονα για να αντέξει.
Δεκάδες τα περιστατικά βάναυσης κακοποίησης ζώων σε ολόκληρη την ελληνική επικράτεια
Τα μέλη του Συλλόγου Φίλων Ζώων και Περιβάλλοντος Πετρούπολης ψάχνουν την καλύτερη οικογένεια ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ, προκειμένου να δώσουν για υιοθεσία το ζώο, μόλις αυτό σταθεί στα πόδια του. Αν ενδιαφέρεστε, επικοινωνήστε με την κ. Ρένα Μοριανού στο 6972445722. Η σκυλίτσα είναι ημίαιμο ροντβάιλερ σχεδόν πέντε μηνών, απίστευτα ήρεμη και φιλική παρά τα όσα έχει περάσει. Το όνομά της, Hope!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου