Τετάρτη 2 Δεκεμβρίου 2009

Δελτίο Τύπου

Την Παρασκευή 4 Δεκεμβρίου στις 11:00 το πρωί στο Δημοτικό Αμφιθέατρο, με την ευκαιρία της Παγκόσμιας Ημέρας Ατόμων με Ξεχωριστές Δεξιότητες, οι μαθητές της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης της Ξάνθης τραγουδούν και στηρίζουν έμπρακτα το Ψυχολογικό Κέντρο Ξάνθης.
Την ιδέα οργανώνουν και υλοποιούν ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός, Παράρτημα Ξάνθης, Σώμα Νοσηλευτικής, η Πρωτοβάθμια και Δευτεροβάθμια εκπαίδευση, η Μητρόπολη Ξάνθης και το ραδιόφωνο του Δήμου Ξάνθης « Όμορφη Πόλη 89,9».
Στόχος της εκδήλωσης είναι η μουσική έκφραση των μαθητών της πόλης και η παρουσίαση της δουλειάς τους στο κοινό, η ευαισθητοποίηση των νέων γύρω από ζητήματα που αφορούν το « διαφορετικό» και η οικονομική στήριξη του Ψυχολογικού Κέντρου Ξάνθης, ως αποτέλεσμα της ευαισθητοποίησης πολιτών και φορέων με την εκδήλωση αυτή.
Την εκδήλωση φέτος πλαισιώνουν ο Μπάμπης Κούκος με παρέα εκπαιδευτικών.
Χορηγός η «Τελεία και Παύλα» Εκτυπωτική Εκδοτική.
Για την οικονομική στήριξη του Ψυχολογικού κέντρου Ξάνθης, συμβολικά έχουν τυπωθεί εισιτήρια των 2 ευρώ ( μαθητικά) και 5 ευρώ, που μπορούν να τα προμηθευτούν, όσοι ενδιαφέρονται έμπρακτα να βοηθήσουν, από τους οργανωτές, στο τηλέφωνο 25410 78641 ή να έχουν «ανοικτή» την πόρτα τους και την καρδιά τους σε αυτούς που τους επισκέπτονται στο χώρο τους.





Ε.Ε.Σ Σώμα Νοσηλευτικής Ξάνθης

Μητρόπολη Ξάνθης

Πρωτοβάθμια και Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση

« Όμορφη Πόλη 89,9» Δημοτικό Ραδιόφωνο Ξάνθης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου